Skip til hoved indholdet

Ærødagen

Ærødagen

Ærødagen - den er din, min og vores dag. 
 
Vi glæder os til at se dig på Søby Havn d. 14. august 2021 fra kl. 11.00 - 16.00.
Ærødagen er den dag, vi fejrer de ærøske foreninger. Og potentielle og nye tilflyttere kan her få et unikt indblik i de mange foreningers virke. Der er helt sikkert også en forening for dig!
Ærødagen finder sted i juni måned. Den afholdes på skift i de tre største byer på Ærø: Marstal, Ærøskøbing og Søby – og vi kan vist roligt sige, at dagen efterhånden er blevet lidt af et tilløbsstykke.

Ærø har over 180 foreninger, og på Ærødagen kan man ved de henimod 70 stande møde aktive og engagerede mennesker, der hver især brænder for foreningsarbejdet og gerne fortæller om deres forening.

    

  

  

  

Ærødagen er de ærøske foreningers udstillingsvindue, fordi vi har en ambition om at synliggøre alle de fantastiske foreningstilbud, der er på Ærø. Og potentielle og nye tilflyttere kan her få et unikt indblik i de mange foreningers virke. Der er helt sikkert også en forening for dig!

Ærødagen finder sted hvert år i juni måned. Den afholdes på skift i de tre største byer på Ærø; Marstal, Ærøskøbing og Søby, og vi kan vist roligt sige, at dagen efterhånden er blevet lidt af et tilløbsstykke.

Ærødagen er til for foreningerne, og det er deres stande, ideer og sjove påfund, som klart fylder mest i programmet, men vi har selvfølgelig også altid krydret dagen med lidt events for alle aldre.

Ærødagen bliver til i et samarbejde mellem frivillige og Ærø Kommune.

Ærødagen, den er din, min og vores dag og vi glæder os.

Lad os fejre Ærø og det ærøske foreningsliv sammen!

Har du spørgsmål, så kontakt bosætningsmedarbejderne