Skip til hoved indholdet

Udsigt over en gade i den gamle bydel i Ærøskøbing. I baggrunden ses det sydfynske øhav.

Bolig på Ærø

Mulighederne for, at du kan få indfriet dine boligdrømme på Ærø, er indenfor rækkevidde.

Her er nemlig noget for enhver smag: Store og små byhuse, smukke landejendomme og gårde med jord, praktiske og solide parcelhuse, samt lejeboliger i alle afskygninger.

Du kan få havudsigt eller bo omkranset af marker, slå dig ned i en gammel bydel eller i et nyere parcelhuskvarter.

Og priserne er ikke som i storbyen.

Lej eller køb 

Måske er du så heldig, at du finder og køber din drømmebolig, inden du flytter til Ærø.

Men måske vil du gerne lige se ølivet lidt an med en lejebolig. Bosætningsteamet råder over et udlejerkartotek, som du kan få tilsendt via mail. Derudover har vi flere gode forslag til, hvordan du nemmest finder en lejebolig, der dækker dine behov:

Vi anbefaler, at du annoncerer i Ærø Ugeavis eller efterlyser lejebolig på Facebook, da der er mange hjælpsomme mennesker, der vil gøre deres yderste for at hjælpe dig på vej.

Bosætningsteamet har hånd i hanke med Facebooksiden: "Lej bolig på Ærø" og du er velkommen til at lave et opslag, der fortæller lidt om dig og dine behov. 

Er du interesseret i at afsøge boligmarkedet nærmere med henblik på køb, kan du finde ærøske ejendomme til salg på boligsiden.dk
 


Held og lykke med din boligsøgen på Ærø!

Lej bolig på Ærø

Køb bolig på Ærø

Ugeavisen Ærø


Tips til din boligsøgen

  • Besøg Ærø, så du ved selvsyn kan opdage, hvilke områder af øen der tiltaler dig mest og hvilken type bolig der matcher dine ødrømme.

  • Tag stilling til, hvad du ønsker i forhold til boligens karakter og beliggenhed. Vil du gerne bo på landet, i en landsby eller i en af byerne?

  • Kontakt bosætningsteamet, der kan guide dig i forhold til dine ønsker og behov omkring bolig og beliggenhed, nabokultur og aktiviteter.

  • Tag kontakt med de lokale for at lære mere om området. Mange steder har man et lokalråd, der støtter op omkring nytilflyttede familier.


 

Vejledning

Der gælder særlige regler, hvis man som udlænding ønsker at erhverve fast ejendom i Danmark.

Vejledning til statsborgere/selskaber i EU/EØS-lande ved erhvervelse af ejendom i Danmark

Vejledning boligkøb, udlændinge