Ærø i snevejr

 

HAR DU ET ØJEBLIK?

Så vil vi gerne give dig et kig ind i ølivet …

Danmark har mange dejlige øer, men kun én som Ærø! Her har du højt til himlen og plads til at tænke store tanker, alt imens du skaber det liv, du drømmer om.

 

KIG PÅ DRØMMENE

De fleste nye øboer drømmer om tryghed, frihed og tid sammen med dem, man holder af. Her lærer du ældgamle ærøske traditioner at kende i rodfæstede fællesskaber. Og starter måske helt nye traditioner i nye kredse.  

 

KIG PÅ GLÆDERNE

Mange har gæstet øen og ønsker nu at opleve det spillevende øsamfund - hver dag, året rundt. Og flere af dem, der er født på øen, vender hjem igen, når det er tid til at stifte familie.

Optimismen er at finde overalt. Der åbner nye steder og der er længere mellem de ledige huse. Og selv de allermindste landsbyer oplever en sand opblomstring.

 

KIG PÅ VISIONERNE

Ærø Kommune er lille, ja, men visionær! Nok især når det gælder klima, bæredygtighed og vedvarende energi: Områder, hvor der arbejdes strategisk med ambitiøse projekter.

 

KIG PÅ MULIGHEDERNE

Iværksætteriet blomstrer og flere ærøske virksomheder oplever fremgang og har brug for at øge medarbejderstaben, så den positive vækst kan fortsætte.

Lynhurtigt fibernet åbner op for hjemmearbejdspladsen for mange. Og med de talrige færgeafgange er det bekvemt at være pendler.

 

KIG PÅ FREMTIDEN

Måske ligger din fremtid her midt i det sydfynske øhav - en times sejllads fra fastlandet.

Kom og vær med i den gode udvikling!

Vi er lige her - og vi har plads til dig!