Hvidt og grønt fuglehus foran smukt gammelt landsted på Ærø.Stort eller småt? På Ærø finder du noget for enhver smag. (Foto: Bjørg Dalheim)

Drømmer du om et liv på Ærø? 

Kontakt en bosætningsmedarbejder


Der er selvfølgelig meget at undersøge og ordne, før drømmen om et øliv kan realiseres. Planlægningen er især vigtig, hvis en hel familie med både børn og voksne skal finde sig til rette i alt det nye.

Dette er sandt om alle flytninger, uanset hvor du flytter hen. Men måske virker det hele lidt mere vildt og vovet, fordi Ærø er en ø. Måske virker det mere nervepirrende og eksotisk, fordi der er en times færgetur mellem os og resten af Danmark. 

Vi hjælper dig på vej

Ærø kommune har ansat to bosætningsmedarbejdere. Uanset hvad dine spørgsmål, bekymringer eller nysgerrighed drejer sig om, vil vi meget gerne hjælpe dig videre. Uanset om du allerede er flyttet til øen eller du går med tanker om at gøre det, så skriv eller ring til os og lad os støtte dig i processen.

Du er også velkommen til at besøge os og få en kop kaffe og en snak. Det er ofte i dette møde mulighederne pludselig viser sig.

 

Kontakt


Sofie Jackson Bangsgaard
Bosætningsmedarbejder
Ærø Kommune
Telefon: +45 23 34 96 67

Joan Lykke Ammersbøll
Bosætningsmedarbejder
Ærø Kommune
Telefon: +45 63 52 50 03

Mail: flyttilaeroe@aeroekommune.dk

Du kan ringe til os eller skrive en mail. Vi besvarer din henvendelse inden for fem hverdage.