Det grå guld

 

Ærø beskrives af mange som et paradis for seniorer.

Af samme grund vælger flere og flere da også at flytte hertil og nyde deres otium. Enten i form af en rolig tilbagetrukket tilværelse i pagt med naturen eller som aktiv senior involveret i et hav af spændende aktiviteter.

Eller for de fleste måske i form af en dejlig mellemting!

Senioraktiviteter

Ærø byder på et væld af muligheder, når det kommer til senioraktiviteter, både for krop og sjæl.

Gymnastik, tennis, roning, golf, vandreture, yoga og folkeuniversitet, foredrag, læsekredse, sang, biografklubber, maleri, er bare nogle af de tilbud, man kan benytte sig af.

Man kan desuden involvere sig i frivillige projekter og blive medhjælper i medborgerhus, museumskustode, pedel, arbejdsmand, aktivitetsmedarbejder, børne- eller besøgsven.

Ja, mange af vore seniorer har faktisk så rigeligt at se til og de elsker det! Ikke mindst fordi, de bliver en del af involverende, inspirerende og interessante fællesskaber.

Besøg af familie og venner

En bekymring, som mange har, når de rykker til Ærø i en sen alder er, om nu familie og venner vil komme på besøg?

Vi kan trygt berolige dig!

Børn og børnebørn bliver afhængige af besøg hos bedsteforældrene på paradisøen, hvor der er utallige muligheder for, at generationer kan samles om hyggelige ferieaktiviteter.

Og vennerne vil elske et weekendophold med mulighed for skønne ophold i naturen, dejlige restaurantbesøg, en bryggerirundvisning eller måske en lille jazz-koncert?

 


 


Foreninger

Der er over 170 foreninger på Ærø

Det giver derfor sig selv, at der er rig mulighed for et aktivt fritidsliv på Ærø, hvad enten du er barn eller ung, midaldrende eller ældre.

Som deltager, uanset om, det er som menigt medlem eller bestyrelsesmedlem, så er foreningslivet en perfekt genvej til at knytte venskaber og skabe sig et netværk på Ærø.
 


Ældre og sundhed

Hvis du spekulerer på muligheder for pleje og pasning, når tiden kommer dertil, så er der alle tilbud inden for ældre- og sundhedsområdet.