Skip til hoved indholdet

Lokale håndværkere

 

Lokale håndværkere

 

Når du bruger en lokal håndværker, støtter du dit lokalområde.

Håndværkere og andre småvirksomheder er nemlig lige så vigtige for lokalsamfundet som de fysiske butikker.

 

Der kommer hele tiden nye produkter og metoder på markedet.

Men mange bygninger på Ærø er bevaringsværdige og emmer af historie. Og hvis ikke de behandles nænsomt, risikerer du bare at skulle vælge en dyrere løsning næste gang.

Ofte er det de lokale håndværkere, der har det lokale kendsskab. De kender også hinanden og samarbejder, når situationen byder det.

De kender de traditionelle byggemetoder og materialer - og har en interesse i at bevare kulturarv og videreføre byggeskikke, der har fungeret i århundreder. 

Ikke mindst er de med til at sikre, at der fortsat er lokale lære- og elevpladser og viderefører dermed deres ekspertise og erfaringer til næste generation af håndværkere.

Dette kan betyde meget for øen i længden.

 

Ofte er det også de lokale forretningsdrivende, der sponsorerer aktiviteter, bl.a. indenfor idrætslivet. Det er med til at skabe en mere levende kommune.

 

Lægger du dine penge lokalt, er du med til at holde hjulene kørende.

 


 

 

Ærø turist- & Erhverv

 

Ærø Turist & Erhverv er etableret for at fremme turisme- og erhvervsudviklingen på Ærø.

Foreningen udnytter fællesøkonomiske og faglige ressourcer til markedsføring og arbejder for fortsat innovation, vækst og beskæftigelse på Ærø.

Ærø lærlinge- og elevnetværk

For at give lærlinge og elever øget muligheder for at snakke og hygge sig sammen på tværs af deres arbejdspladser, så har vi oprettet et netværk til netop dette.

Iværksættere på Ærø

Ærø scorer højt, når det handler om iværksætteri. Vi ikke bare elsker iværksættere, vi hjælper dem også, og det lige fra de spæde ideer opstår til træerne vokser ind i himlen.

Erhvervsliv på Ærø

Ærø har over 1000 cvr-registrerede virksomheder. Vi har alt fra håndværk til 100% digitale arbejdspladser. Vores tre største brancher er turisme, landbrug og det maritime.

Kontakt Ærø T&E hvis du vil vide mere