Bolig på Ærø

Bolig på Ærø

Hvad er dine boligdrømme? På Ærø er der noget for enhver smag. Her finder du både store og små byhuse, smukke landejendomme og gårde med jord, praktiske parcelhuse og imponerende klassiske villaer. Du kan få havudsigt eller bo omkranset af marker, slå dig ned i en gammel bydel, i et nyere parcelhuskvarter eller i en af øens mange landsbyer.

Boligsiden.dk kan du få et overblik over hvilke boliger der er til salg på Ærø lige nu. Og det kan godt betale sig at tjekke boligsiden ofte, for det går stærkt på Ærø for tiden - i hvert fald, når det gælder boligmarkedet. Køb og salg af boliger på Ærø er de seneste år blevet en intens affære, hvor det ikke er ualmindeligt at huse sælges på under en uge eller slet ikke når ud på markedet, før det er solg som skuffesalg.

 

Købe eller leje

Skal du købe eller leje?

Måske ønsker du at finde og købe din drømmebolig, inden du flytter til Ærø. Måske foretrækker du at finde en lejebolig på øen. Eller måske ønsker du at flytte til øen og bo i en midlertidig lejlighed, mens du bliver klogere på øen og tager tilløb til at købe. 

Uanset hvilken vej, du vælger, vil vi meget gerne hjælpe dig videre. Så skriv en mail til Ærøs bosætningsteam, hvis du har spørgsmål til køb og leje af bolig på Ærø.