Bo til leje på Ærø

Bo til leje på Ærø

Der er stor efterspørgsel på lejeboliger på Ærø for tiden. Derfor kan det være en udfordring at finde en god lejebolig, der opfylder dine ønsker til antal værelser, fasciliteter og beliggenhed. Men med lidt ihærdighed og tålmodighed skal det nok lykkes. 

 

Facebook

Facebook 

På facebooksiden LEJ BOLIG PÅ ÆRØ kan du både efterlyse lejebolig og tilbyde lejebolig. Det er kun kommunens bosætningsmedarbejder, der kan offentliggøre opslag på siden. Så hvis du ønsker at efterlyse lejebolig, skal du sende teksten til dit opslag til os. Så sørger vi for at få det ud på siden.

TIP: Det er altid en god idé at sende et billede med til dit opslag. Det giver flere delinger og mere opmærksomhed. Men husk at tage stilling til, om du ønsker et foto af dig og måske din familie gjort offentligt.

 

 

Det Ærøske Boligselskab

Det Ærøske Boligselskab

Det kan være en god idé at skrive sig op til en lejlighed i Det Ærøske Boligselskab, som er en almen boligforening. Boligselskabet råder over 466 boliger, der er fordelt på hele øen.

 

 

Efterlys lejlighed i Ugeavisen

Efterlys lejlighed i Ugeavisen

Ugeavisen på Ærø er en af Danmarks mest læste lokalaviser. Derfor kan det være effektivt at efterlyse en lejebolig i en annonce i Ugeavisen. Der er også løbende annoncer med lejligheder til leje på Ærø i avisen, så det er i det hele taget en god idé at følge med her.