Billede

Det gode børneliv på Ærø

På Ærø finder du alt, hvad du kan ønske dig af tilbud på pasningsområdet. Det faglige niveau er højt og engagementet er stort i de ærøske institutioner. Det gælder både de kommunale tilbud og de private.

På Ærø spares der ikke på børneområdet. Vi har landets bedste normeringer og landets mest tilfredse forældre. Du kan få et lille smugkig ind i hverdagen i en ærøsk børnehave på TV2.dk

Fælles for alle øens institutioner er at de har naturen som legeplads og altid har stranden, skoven, marken og engen lige i nærheden. Disse fantastiske rammer giver muligheder for et væld af aktiviteter og oplevelser, som både skaber glæde og røde kinder hos børnene og de voksne der hver dag arbejder for at skabe det gode børneliv for alle vores dejlige øbørn.

En hverdag i børnehaven på Ærø byder også på mange spændende kulturelle aktiviteter, som fx teater, cirkus, museumsbesøg og ture i øens biograf.

Vuggestue, dagpleje og børnehave

Ærø Kommune tilbyder pasningsgaranti inden for én måned, når du flytter din familie til øen. I de kommunale børnehuse er der gratis madordning, så familielivet bliver lidt enklere og du er sikker på at dit barn får sund og varieret kost i vuggestue og børnehave hver dag.

Du kan få et overblik over Ærøs pasnings- og institutionstilbud, ved at besøge Ærø Kommunes hjemmeside.

Danmarks mest tilfredse forældre

I 2022 viste en stor landsdækkende undersøgelse blandt 120.000 forældre, at vi på Ærø er rigtig, rigtig glade for vores børnehaver, vuggestuer og dagplejere. Faktisk har vi de mest tilfredse forældre i hele landet. Du kan læse mere om undersøgelsen i pressemeddelelsen fra Indenrigs- og Boligministeriet.