Drømmer du om ø-livet?

Hvad drømmer du om?

Måske drømmer du om et hverdagsliv i smukke omgivelser og fantastisk natur lige uden for hoveddøren. Måske drømmer du om et familieliv, hvor der er mere plads at boltre sig på og mere tid til nærvær.

Måske drømmer du om et arbejdsliv med mere frihed og fokus på de ting, der giver bedst mening for dig. Måske drømmer du om at være en del af et eller flere fællesskaber, hvor du kan gøre en forskel og udvikle dig selv.

Ærø er for mange en drøm, der er blevet til virkelighed. Og det er der mange gode grunde til.

På Ærø har vi alt, hvad du behøver, for at få en helt almindelig hverdag til at fungere. Vi har landets bedste daginstitutioner, hvis man ser på forældretilfredshed, vi har både folkeskole og friskole, masser af muligheder for et udviklende og meningsfuldt arbejdsliv, et væld af kultur- og fritidstilbud året rundt, gratis busser, gode indkøbsmuligheder og mange spændende specialbutikker, spisesteder og caféer.

Kort sagt har Ærø alt hvad du skal bruge i en helt almindelig hverdag. Men Ærø er alt andet end almindelig.

Ærø er noget helt særligt

Hvis du har været på Ærø og oplevet øens unikke stemning, fantastiske natur og hjælpsomme øboere, ved du, hvad vi taler om, når vi siger at Ærø er noget særligt.

Ord som nærhed, ro, fællesskab, frihed og balance beskriver en stor del af den personlige oplevelse både besøgende og fastboende har på Ærø. Derudover beskriver ord som håndværkstraditioner, nytænkning, udvikling og bæredygtighed en stor del af det aktive erhvervsliv og den iværksætterånd der spirer overalt på Ærø. 

Uanset om du drømmer om en hjemmearbejdsplads med lynhurtigt fibernet kombineret med havudsigt eller en tilværelse med mindre arbejde og mere yoga, så har du mulighed for at udleve dine drømme på Ærø.

Det kan godt være, at vi bor på en ø. Men du begrænses ikke her. Tværtimod oplever mange tilflyttere at der åbner sig overraskende muligheder og finder inspirationen til at begynde på noget helt nyt. 

Drømmen om Ærø

Har drømmen om Ærø taget bo i dig? Det kan vi godt forstå. Og vi vil gerne hjælpe dig videre. Kontakt vores bosætningsmedarbejdere og lad os sammen blive klogere på dine ønsker og muligheder for et liv på vores dejlige ø.