Drømmer du om ø-livet?

Hvad drømmer du om?

Måske drømmer du om et hverdagsliv i smukke omgivelser og fantastisk natur lige uden for hoveddøren. Måske drømmer du om et familieliv, hvor der er mere plads at boltre sig på og mere tid til nærvær.

Måske drømmer du om et arbejdsliv med mere frihed og fokus på de ting, der giver bedst mening for dig. Måske drømmer du om at være en del af et eller flere fællesskaber, hvor du kan gøre en forskel og udvikle dig selv.

Ærø er for mange en drøm, der er blevet til virkelighed. Og det er der mange gode grunde til.

Ærø er noget særligt

Hvis du har været på Ærø og oplevet øens unikke stemning, fantastiske natur og hjælpsomme øboere, ved du, hvad vi taler om, når vi siger at Ærø er noget særligt.

Uanset om du drømmer om en hjemmearbejdsplads med lynhurtigt fibernet kombineret med havudsigt eller en tilværelse med mindre arbejde og mere yoga, så har du mulighed for at udleve dine drømme på Ærø.

Det kan godt være, at vi bor på en ø. Men du begrænses ikke her. Tværtimod oplever mange tilflyttere at Ærø overrasker med uventede muligheder og mange finder inspirationen til at begynde på noget helt nyt. 

Drømmen om Ærø

Har drømmen om Ærø taget bo i dig? Det kan vi godt forstå. Og vi vil gerne hjælpe dig videre. Kontakt os og lad os sammen blive klogere på dine ønsker og muligheder for et liv på vores dejlige ø.

Kontakt

Joan Lykke Ammersbøll
Bosætningsmedarbejder
Ærø Kommune
Telefon: +45 63 52 50 03

Mail: flyttilaeroe@aeroekommune.dk

Du kan ringe eller skrive en mail.

Din henvendelse besvares inden for fem hverdage.

Hjælp til tilflytning

Ærø Kommunes bosætningsmedarbejder står til rådighed for dig der har spørgsmål i forbindelse med tilflytning. Du kan kontakte bosætningsmedarbejderen, hvis du drømmer om ølivet, hvis du er påvej hertil eller hvis du allerede er flyttet hertil for nylig og har spørgsmål i den forbindelse.

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe, så du kan få sparring i forbindelse med din flytning til Ærø. Du kan også aftale et møde her på rådhuset, hvor dine muligheder og ønsker for et liv på Ærø kan vendes og drejes over en kop kaffe.

Mød en Ærø-ambassadør

Mød en Ærø-ambassadør

Det er muligt at blive sat i kontakt med det vi kalder en Ærø-ambassadør.

En Ærø-ambassadør er en øbo, der har stillet sig selv til rådighed for potentielle tilflyttere eller nytilflyttere. En ambassadør kan tilbyde en telefonsnak eller et fysisk møde, hvor livet på Ærø er temaet. Det kan give et mere grundigt indblik og mere specifik viden om livet på øen, hvor hele udgangspunktet for samtalen er dine specifikke drømme, idéer og muligheder.