Ledige stillinger på Ærø

Ledige stillinger på Ærø

På Ærø Turist- og Erhvervsforenings hjemmeside finder du en oversigt over ledige stillinger på øen. Og på Ærø Kommunes hjemmeside finder du en oversigt over ledige stillinger i Kommunen. Hvis du er bosat på Ærø er du altid velkommen til at kontakte Ærø Job- og voksencenter, som kan hjælpe dig i din jobsøgning.

 

Jobsøgning på Ærø

Jobsøgning på Ærø

En del virksomheder på Ærø annoncerer ikke efter ansatte, selv om de måske har brug for folk. I stedet bruger de deres netværk og spørger naboen. Det kan derfor være svært at få et overblik over det reelle antal ledige jobs.

Vi anbefaler at du kontakter relevante virksomheder direkte ved at ringe eller sende en uopfordret ansøgning. Det kan også være en god idé at lave et opslag på facebooksiden "Vi hjælper hinanden på Ærø", hvor du kan skrive lidt om dig selv og hvad du leder efter af arbejde.

den lokale telefonbog kan du finde fortegnelser over virksomheder indenfor forskellige erhverv og dermed få bedre overblik over dine muligheder. Det er også en god idé at læse Ærø Ugeavis, hvor der ofte er jobannoncer at finde.

 

Tænk ud af boksen

Tænk ud af boksen

På en ø med omkring 6.000 indbyggere kan det være en udfordring at finde et job, der præcist matcher din uddannelse, dine ambitioner og dine drømme.

I begyndelsen kan det give god mening at kaste sig ud i noget nyt, der måske ikke er drømmejobbet, men som til en start kan sikre dig et levegrundlag. Når du så har fået et godt kendskab til øen og har skabt dig et netværk, så dukker der måske fantastiske muligheder op, og du kan få indfriet dine jobmæssige forventninger.