Skip til hoved indholdet
    Hjem Dansk Flyt til Ærø Drømmen om Ærø

Drømmen om Ærø

Hvad drømmer du om?

Måske drømmer du om et hverdagsliv i smukke omgivelser og fantastisk natur lige uden for hoveddøren. Måske drømmer du om et familieliv, hvor der er mere plads at boltre sig på og mere tid til nærvær.

Måske drømmer du om et arbejdsliv med mere frihed og fokus på de ting, der giver bedst mening for dig. Måske drømmer du om at være en del af et eller flere fællesskaber, hvor du kan gøre en forskel og udvikle dig selv.

Ærø er for mange en drøm, der er blevet til virkelighed. Og det er der mange gode grunde til.

Ærø er noget særligt

Hvis du har været på Ærø og oplevet øens unikke stemning, fantastiske natur og hjælpsomme øboere, ved du, hvad vi taler om, når vi siger at Ærø er noget særligt.

Uanset om du drømmer om en hjemmearbejdsplads med lynhurtigt fibernet kombineret med havudsigt eller en tilværelse med mindre arbejde og mere yoga, så har du mulighed for at udleve dine drømme på Ærø.

Det kan godt være, at vi bor på en ø. Men du begrænses ikke her. Tværtimod oplever mange tilflyttere at Ærø overrasker med uventede muligheder og mange finder inspirationen til at begynde på noget helt nyt. 

Drømmen om Ærø

Har drømmen om Ærø taget bo i dig? Det kan vi godt forstå. Og vi vil gerne hjælpe dig videre. Kontakt os og lad os sammen blive klogere på dine ønsker og muligheder for et liv på vores dejlige ø.

Kontakt

Mail: flyttilaeroe@aeroekommune.dk

Din henvendelse besvares inden for fem hverdage.

Badehusene ved stranden

Statene 2
5970 Ærøskøbing

+45 63525000
flyttilaeroe@aeroekommune.dk

 

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback